Кристијан Белић не само да је постигао свој првенац у сениорском фудбалу у утакмици 15. кола Моцарт Бет Супер лиге Србије, већ је неколико дана касније проглашен и за играча кола!

Ваучер компаније Моцарт у износу од 50.000 динара, који играчи Партизана дарују у хуманитарне сврхе, биће свечано уручен пред почетак утакмице ФК Партизан – ФК Напредак, у четвртак од 16:45, на стадиону „Партизан“.

„Велика ми је част што сам проглашен играчем кола, јер за мене овај гол има посебну сентименталну вредност и буди разноврсна осећања. Трудићу се да из утакмице у утакмицу ту титулу оправдам и, надам се, надмашим себе.“

Кристијан је износ од 50.000 динара, преко фондације „Буду хуман“, наменио Мирку Топићу који болује од леукемије. Мирку и ви можете помоћи слањем СМС поруке на број 3030 са текстом 1344.

„Чек који сам добио као награду за играча кола, као и моји претходници у клубу, прослеђујем у хуманитарне сврхе јер желим да ову награду поделим са неким коме ће то много да значи, а са друге стране, да својим личним примером пробудим свест другима и мотивишем их да, уколико су у могућности, учине исто.“

О голу-првенцу каже:

„Утисци о голу су се слегли, али тренутак који сам проживео када сам дао гол за вољени клуб – не заборавља се тако лако“, закључује Белић.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ