Гост нове епизоде Партизановог подкаста био је прослављени голман, а сада спортски директор црно-белих, Ивица Краљ. Мало је познат податак да је Партизан, закључно са историјском победом у Келну, свега три пута у историји победио тимове из “лиге петице” на њиховом терену, а управо је Краљ маестралним одбранама био тај који је “разбио малер” и уписао прву такву победу против Њукасла 2003. године.

Разговор је текао у опуштеној атмосфери док су се играчи Партизана припремали за утакмицу против немачког Келна. Спортски директор је уживао у ономе што је могао да види, те апострофирао сјајну форму у којој се налази Александар Поповић, један од јунака победе у Келну.

У наставку разговора истакао је да се нада да ће навијачи препознати моменат да пруже подршку Гордану Петрићу и играчима у четвртак од 18:45 часова, а стигао је и да открије рецепт за пролаз групе репрезентације на Мундијалу у Катару.

За крај, истакао је да црно-бели на пролеће неће бити ослабљени, већ појачани, те да се нада да ћемо и после зиме уживати у европском фудбалу!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ