Навијачи Партизана у Сврљигу још пре три године су одлучили да се удруже и формирају свој клуб, који је од пре неколико дана и званично почео са радом.

На свечаном отварању уз велики број присталица нашег клуба нашли су се професор доктор Зоран Рајић, односно Драган Траиловић, чланови Управног одбора нашег клуба задужени за односе са навијачима.

У пријатној атмосфери новоотвореног црно-белог локала главна тема свих разговора био је Партизан, а присталице из Сврљига су најавиле да ће већ у четвртак у 21.00 час бити присутни у Хумској на утакмици 2. кола квалификација за Лигу конференција против екипе Дунајске стреде из Словачке.

– Коначно имамо место где сви ми навијачи Партизана из Сврљига можемо да гледамо утакмице нашег клуба. Хвала челницима црно-белих што су, пре свега били наши гости на овом свечаном догађају, а потом што су нас подржали у нашој идеји – каже Бобан Петровић један навијача Партизана из Сврљига и додаје.
– Посебно смо поносни што је тренутак отварања званичног клуба навијача у Сврљигу искоришћен и у хуманитарне сврхе, будући да смо прикупљали новчана средства за помоћ нашем суграђанину Милану Николићу коме је откривен малигни тумор на мозгу.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ