Бојан Остојић, штопер црно-белих, коме је продужен уговор после гола у финалу Купа Србије, маја 2019. године, а затим и 2020. године на још годину дана, данас је у присуству г. Милоша Вазуре, генералног директора ФК Партизан, потписао нови једногодишњи уговор.
Остојић је у Хумску дошао 2016. године и до данас је одиграо 155 утакмица и освојио дуплу круну 2016/2017. годинe и два трофеја Купа Србије.

“Бити лојалан клубу и спреман да у сваком тренутку одговориш захтевима тренера и институције какав је ФК Партизан је оно што се увек и свуда највише вреднује. Стога ми је посебно драго што смо данас продужили уговор са Бојаном Остојићем, који је у клубу већ пет година и који зна како се носи и колико је тежак дрес Партизана. Зато му још једном искрено честитам и желим пуно успеха у години која је пред њим!” – рекао је генерални директор ФК Партизан г. Милош Вазура.

„Морам признати да је и за мене било велико изненађење. Не могу да кажем да се нисам негде потајно надао, али био сам свестан да сам већ доста дуго у Партизану, да долазе и други играчи и да је то у фудбалу неки нормалан процес. Стога ми је овај уговор још дражи, јер је дошао на иницијативу шефа Станојевића који важи за суровог професионалца, који из сваког играча извлачи максимум и за кога је једина мера искључиво рад, однос на терену и професионални однос према екипи. Захвалан сам њему и људима из клуба на поверењу које ми је указано.
Оно што сигурно могу да обећам је да ћу, кад год то буде одлучио, бити ту за њега, за тим и терен, баш као и до сада.
Направићу дигресију, по доласку Марка Николића нисам играо у почетку, па смо касније освојили дуплу круну, а и шеф Милошевић ме је рехабилитовао, па смо донели трофеј Купа! Нека буде по добром и по Божијем закону и ја сам пресрећан. А што се тиче утакмица које памтим, управо тај Куп и утакмица у Новом Саду када сам дао гол Војводини и када ми се, управо тада, родила ћерка Викторија!
У мом случају заиста важи „стрпљен-спашен“, каже Остојић.

Биљана Обрадовић

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ