Неколико дана пред повратак у Београд, црно-бели су остали без неколико играча за које се у том тренутку није знала тежина повреда.
Немања Стевановић је на тренингу повредио раме, а након додатних анализа је утврђено да је повреда озбиљна и да мора на опеерацију, док се истовремено стрепело за младог нападача, Немању Штулића који је задобио ударац због кога изостао са последњих контролних утакмица.

-Искрено, јесам се уплашио када сам добио ударац, јер сам годину дана пре имао дужу паузу и операцију предњих укрштених лигамената и логићно је да нисам желео да се било шта слично понови и одвоји ме од терена. Сутрадан сам већ видео да нема никакве реакције, па ми је одмах лакнуло.Охрабрили су ме и наши доктори који су ми рекли да не бринем и да вероватно није ништа страшно, што се и испоставило као тачно.

Како си тада проводио дане у Белеку?

“Нисам буквално излазио из амбуланте и са терапија”, смеје се Штулић. Теретана, вежбе за јачање ногу, терапије, одмор и све у круг.

Имао си и подршку шефа Станојевића?

“Шеф ми је пружио пуну подршку која ми много значи. Рекао ми је да будем стрпљив, да се дешавају повреде у спорту, да гледам све са позитивне стране, да наставим вредно да радим и да ће све доћи на своје”.

Одмах по доласку у Београд си био на прегледу и урадио контролни снимак?

“Снимак је показао да имам хематом на спољној страни колена, али су лигаменти и менискус читави, ништа није оштећено. Идем на терапије и даље, бол се смањио, скоро да ништа не осећам. Радио сам два дана индивидуално, одвојено од екипе и требало би сутра или прекосутра да им се прикључим. Осећам се јако добро!”

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ