Фудбалери Партизана данас имају слободан дан. Првенствени тренинзи настављају се од среде када је због лоших временских услова
одлоžено 25. коло СЛС. Новајлија у редовима црно-белих, искусан у европским такмичењима Саша Здјелар, говори о првом голу у дресу Партизана.

Искрено, не сећам се када сам постигао гол у 90 минуту. Волео бих да је било другачије и да је то био победоносни гол за Партизан, јер добра игра сваког од нас пада у воду ако нисмо победили. Играмо сада на два фронта и сваку утакмицу идемо на победу, корак по корак. Можда је велика предност, али сам оптимиста и идемо до краја, јер као што живот иде даље тако иде и фудбал. Сваки дан је ново доказивање.

Притисак у Партизану је константан?

Навикао сам на то, јер је притисак огроман и у Олимпијакосу где сам играо. Са друге стране моја љубав према клубу је од малих ногу, тако да апсолутно знам šта грб и дрес Партизана значе.

25. коло је одложено, очекује нас екипа Радничког из Ниша за викенд, а потом екипа Рада у среду 7. марта?

Пријаће нам да се мало одморимо и припремимо за Раднички. Увек незгодан противник, као и осталом свако ко игра против Партизана. Имамо довољно времена за анализу и тренинге тако да нема срљања и гледања унапред. Идемо дан по дан, утакмицу по утакмицу – каже Здјелар.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ