Првотимци Партизана Саша Илић, Бојан Остојић и Саша Здјелар посетили су дечије одељење Института за онкологију и радиологију Србије, где су више од једног и по сата провели дружећи се са најмлађим пацијентима овог одељења.

Малишани су на дар добили и поклоне из црно-белог бутика, који су садржали свеске, оловке, шоље, монопол и пернице са грбом Партизана.

Сваки пут се одазовем оваквим акцијама, без обзира да ли је реч о колективним или индивидуалним, јер за мене као родитеља и капитена Партизана је важно да својим примером укажем на важност тога, али и личног односа према особама које имају здравствене проблеме. Ми одлазимо кућама, а малишани и њихови родитељи остају са својим проблемима. Ако можемо да им улепшамо дан и помогнемо на овај начин својим присуством увек ћемо бити ту – каже Саша Илић.

Тек када се лицем у лице сретнете са овом децом и особама којима је потребна помоћ схватате да је све друго што се око нас дешава апсолутно безначајно. Сви смо ову посету доживели веома емотивно, а посебно заболи када знате да не можете много да помогнете, а желите. Стога апелујем све да укуцају смс број 7175 удружења Увек са децом и да на тај начин помогнемо да се обезбеде средства за дечије одељење – поручује Здјелар.

Поред Саше Илића и Саше Здјелара малишане на онкологији је посетио и Бојан Остојић.

Мој телефон је пун слика и снимака мојих нових другара. Читали смо им, певали, сликали смо се за Инстаграм. Неки од њих су ме већ за пратили на овој друштвеној мрежи…Са једне стране ми је пуно срце, а са друге стране знам за бол њихових родитеља, јер ми када одемо они остају. Окренимо се око себе, јер ово је стваран живот – додаје Остојић.

ФК Партизан се захваљује удружењу Увек са децом чијим донацијама преко смс броја 7175 се сакупљају средства помоћи за дечије одељење Институа за онкологију и радиологију, а које нам је омогућило данашњу посету.

Биљана Обрадовић

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ