Саша, Вуле, Бамби, Остоја, Милета данас, а сутра неки Марко, Милош, Јанко, Александар…

Преко 60 дечака узраста од 8-12 година одазвало се акцији ФК Партизан Упознај свог идола, током које су имали прилику да са тренерима Омладинске школе Партизана одраде прави фудбалски тренинг за дечаке њихових годишта, а потом се упознају са првотимцима.

− Их, да је ово постојало у наше време – почиње капитен Илић.

− Са таквим поштовањем и страхом смо прилазили стадиону и Блатуши, да су нам се ноге тресле. И дан данас када сретнем Партизанове легенде, искрено задрхтим. Мислим да деца данас нису ни свесна колико смо им приближили фудбал кроз ПР акције, Ју Тјуб и друштвене мреже  и коју тежину има грб Партизана. Зато се ми кроз ове акције трудимо да их првенствено склонимо са улице, одвучемо од игрица и телевизора и вратимо на фудбалске терене и покажемо чари спорта! Позивам их и да се прикључе кампу Бар 2018 који се већ традиционално одржава сваке године у јануару, јер управо и кроз тај облик дружења и тренинга могу да осете прво право фудбалско заједништво! 

Баш као што су они некада гледали своје идоле, тако су данас они узор младим нараштајима.

Аутограми, слике, игра са лоптом…Сјајна атмосфера пред нове обавезе у школи и мотивација да једног дана они истрче на терен у Хумској и освајају дупле круне!

Биљана Обрадовић

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ