Омладинци Партизана савладали су у 4. колу Омладинске лиге Србије екипу Војводине – 4:3.
Веома занимљив дерби екипа Ненада Брновића одиграла је добро, три пута имала по два гола предности и на крају, и поред грешака, заслужено славила.
Самед Баждар био је најбољи појединац утакмице, погађао је три пута, у 10, 17. и 90+1. минуту, један гол постигао је, у 48, Вања Влаховић.
Играли су Михајловић, Бојат (од 67. Сташевић), Икановић, Станковић, Илић, Ђорђевић, Петковић, Баждар (од 90+3. Крстић), Миловановић (од 86. Вранић), Јовановић (од 70. Јевремовић) и Трифуновић (од 28. Влаховић).
Омладинци Партизана после четири одиграна кола имају 10 освојених бодова.

Самед Баждар, најбољи стрелац утакмице се осврнуо и на рад са првим тимом Партизана рекавши:

,,Доста ми значи рад са првим тимом- тренинзи су захтевнији, више се ради и то даје резултат. Много ми значе и утакмице за омладинце, дајем свој максимум на свакој утакмици и тако помажем екипи да оствари што бољи резултат. Наравно, помаже ми рад са искуснијим саиграчима, памтим све информације које ми дају и покушавам да их применим на терену. Срећан сам због своја 3 гола, али најважније је да екипа побеђује. Што се тиче шефа Станојевића, много ми значе његови савети и мислим да он најбоље зна како треба поступати са младим играчима.’’

Нажалост кадети Партизана су доживели први пораз у сезони, у 4. колу Кадетске лиге Србије новосадска Војводина славила је у СЦ Партизан-Телеоптик резултатом 4:3.
Грешке Партизанових кадета Новосађани су редовно кажњавали, па је у 60. минуту резултат био 0:4. После тога су Матија Стојановић у 65. из једанаестерца, па Новак Петрушић у 70. и 79. минуту погађали за 3:4. Ипак, екипа Николе Јованића није имала снаге за потпуни преокрет.
Играли су Петрић, Богдан (од 36. Андрић), Обрић, Младеновић, Крајновић, Макаји, Мирчетић (од 82. Бјелајац), Боровић (од 32. Алексић), Петрушић, Стојановић (од 73. Скробоња) и Илић (од 53. Ракоњац).
После четири одиграна кола црно-бели имају девет освојених бодова.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ