Редовној прозивци на почетку нове фудбалске сезоне нису присуствовала два играча ФК Партизана – Рикардо Гомеш, који је добио дозволу клуба да дође дан касније, али и млади Армин Ђерлек, који је добио овчије богиње (варичеле).

Поред Ђерлека, шеф Мирковић неће моћи  још увек да рачуна на Марка Јанковића и Светозара Марковића, који су на посебном режиму рада и тренинга како би се што пре прикључили екипи на терену.

За Партизанов сајт говори Армин Ђерлек.

Да није озбиљно, било би смешно − уз осмех и сету у гласу поручује нам Армин из родног Пазара.

Овоме се баш нисам надао, али шта да радим, морам да се привикнем на ситуацију и стрпљиво чекам да све прође. Добио сам их пре 7 дана и скоро и да красте више немам, али постоји не само тачан временски период, већ и период инкубације због вируса који је у телу, па морам да будем обазрив. Стално сам у контакту са нашим клупским доктором Илијом Росићем и све се договарамо. Већ следеће недеље бих требао на контролу. А како сам добио? Од братанца…Игра се Сони, разне игрице, није баш да је претерано занимљиво, доста се и одмарало пре овога – смеје се.

Баш ми је јуче било тешко што нисам био на окупљању, баш сам се радовао, али ето…Јављају се играчи, питају како сам – Бамби, Света и други…Дешавају се и горе ствари, па прође све..Ето мене брзо са екипом, па у нове изазове.

Поздрављам све и будите уз Партизан − поручује кратко  Ђерлек.

Биљана Обрадовић 

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ