Igrači Partizana, u četvrtak 26.11.2021. godine, u Estoniji igraju utakmicu petog kola Lige konferencija protiv ekipe Flore.
Iako do utakmice ima još dva dana, očekivanja iznose Saša Zdjelar, Siniša Saničanin i Rikardo Gomeš.

„Za nas je ovo još jedna evropska utakmica koja može mnogo toga da reši i da donese klubu značajne stvari. Što se nas tiče, ulazimo u novi ciklus posle odlične utakmice protiv Vojvodine i daćemo sve od sebe da napravimo novi niz. U ekipu Flore se vratio i napadač Sapinen, tako da ćemo još dodatno povesti računa, jer nije igrao u Beogradu.“, ističe Zdjelar.

„Tek nam predstoji priprema za Floru, ali smo svakako upućeni u njihove učinke u ligi koji im daje vetar u leđa, kao i naše pobede nama. Svi rezultati pre četvrtka se zaboravljaju (pobeda iz Beograda-prim.aut.). Naša želja je da se i na proleće takmičimo u Evropi, kao i da u našoj ligi osvojimo titulu, što je imperativ. Daćemo kao, i uvek, maksimum!“, poručuje Saničanin.

„Flora će se sigurno dobro pripremiti za ovaj meč jer imaju iskustvo iz Beograda, a ujedno im je pobeda u njihovom šampionatu dala vetar u leđa. Mi mirno, bez euforije i skoncentrisano, ulazimo u meč. To su pravila za sve utakmice, da nema panike, da ispoštujemo želje i ideje šefa i stručnog štaba. Igraćemo našu igru i potruditi se da se u Beograd vratimo kao pobednici. Naravno, kakva će biti igra, zavisi i od toga kako igra protivnik, kako mi uđemo u utakmicu i koliko nam protivnik dozvoli. Dakle, hrabro i skoncentrisano na Floru! Imamo nekih kadrovskih problema, ali ćemo dati sve od sebe!“, jasan je Rikardo Gomeš.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE