Играчи Партизана, у четвртак 26.11.2021. године, у Естонији играју утакмицу петог кола Лиге конференција против екипе Флоре.
Иако до утакмице има још два дана, очекивања износе Саша Здјелар, Синиша Саничанин и Рикардо Гомеш.

„За нас је ово још једна европска утакмица која може много тога да реши и да донесе клубу значајне ствари. Што се нас тиче, улазимо у нови циклус после одличне утакмице против Војводине и даћемо све од себе да направимо нови низ. У екипу Флоре се вратио и нападач Сапинен, тако да ћемо још додатно повести рачуна, јер није играо у Београду.“, истиче Здјелар.

„Тек нам предстоји припрема за Флору, али смо свакако упућени у њихове учинке у лиги који им даје ветар у леђа, као и наше победе нама. Сви резултати пре четвртка се заборављају (победа из Београда-прим.аут.). Наша жеља је да се и на пролеће такмичимо у Европи, као и да у нашој лиги освојимо титулу, што је императив. Даћемо као, и увек, максимум!“, поручује Саничанин.

„Флора ће се сигурно добро припремити за овај меч јер имају искуство из Београда, а уједно им је победа у њиховом шампионату дала ветар у леђа. Ми мирно, без еуфорије и сконцентрисано, улазимо у меч. То су правила за све утакмице, да нема панике, да испоштујемо жеље и идеје шефа и стручног штаба. Играћемо нашу игру и потрудити се да се у Београд вратимо као победници. Наравно, каква ће бити игра, зависи и од тога како игра противник, како ми уђемо у утакмицу и колико нам противник дозволи. Дакле, храбро и сконцентрисано на Флору! Имамо неких кадровских проблема, али ћемо дати све од себе!“, јасан је Рикардо Гомеш.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ