Молимо све навијаче Партизана који намеравају да присуствују утакмици између FK Nordsjaelland – ФК Партизан у оквиру квалификација за УЕФА Лиге Европе, а која ће се одиграти у месту Фарум са почетком од 19:45 часова по средњеевропском времену, да карте намењене за гостујуће навијаче могу резервисати искључиво на број телефона +381648208033 путем Вибер порука (порука обавезно треба да садржи име, презиме и датум рођења особа које желе резервисати карту).

Посебно напомињемо да је број карата ограничен због капацитета стадиона у Фаруму.

Преузимање карата, чија цена за гостујућу трибину износи 10 €, биће могуће на дан утакмице на благајни предвиђеној за гостујуће навијаче Фарум Стадиона. Плаћање ће бити могуће само у готовини.

Приликом преузимања карата обавезно је донети копију личних докумената.

Такође апелујемо на све навијаче Партизана да не купују карте за друге трибине осим за део трибина намењен за гостујуће навијаче, јер им по договору са клубом домаћином неће бити дозвољен улаз у друге секторе иако имају карту.

Посебно апелујемо на све навијаче да својим понашањем помогну клубу у борби за групну фазу Лиге Европе и да и најмањи инцидент може да има далекосежне последице по клуб имајући у виду да је ФК Партизан под условном казном.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ