Црно-бела делегација ФК Партизан и овог јануара је посетила Трстеник, где се одржавао традиционални Новогодишњи турнир у малом фудбалу.
Једном од највећих манифестација овог типа у овом делу Србије су присуствовали члан комисије за клубове пријатеља и навијача Маја Крстајић, скаута првог тима Ацо Трифуновић, као и фудбалери Бојан Остојић и Матеја Сташевић, иначе рођени Трстеничанин.
Организатори турнира и сјајни домаћини су били велики навијач Партизана, а уједно и председник КМФ Чаршија, Раде Радосављевић и директор спортског центра Трстеник, где је игран турнир, Ненад Смиљковић.
Приликом заједничког дружења договорена је сарадња око оснивања клуба пријатеља и навијача ФК Партизан у Трстенику, подела чланских карата, организовани долазак малишана на Дечију трибину, као и други могући облици сарадње.
На завршној вечери турнира, у прелепом амбијенту пред пуни трибинама представници Партизана су уручили новогодишње пакетиће и поклонили дрес господину Радосављевићу.
Домаћин је уручио захвалницу делегацији Парног ваљка за помоћ у организацији турнира, а свим
најбољим екипама у свим категоријама као и најуспешнијим појединцима представници ФК Партизан су уручили пехаре и медаље.
Посебно емотиван тренутак био онај кад је Ивана Павловић, мајка малог Дамјана који је преминуо од тумора на мозгу, а за чије је лечење прошле године на истом месту прикупљан новац, у чему су активно учествовали ветерани Партизана, поклонила делегацији нашег клуба торту са клупским амблемом.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ