Велико пријатељство које влада између селекције ветерана Партизана и Младости из Апатина још једном је доказано на делу. Две екипе поново одмериле снаге, овога пута на 33. Зимском Новогодишњем турниру у малом фудбалу и сви су се добро забавили.

Ветерани Парног ваљка су били почасни гости турнира који је одржан у спортској хали Основне школе “Жарко Зрењанин”, а који носи име по преминулом борцу са Кошара “Раду Ратку Вејину”.

Колико две екипе веже сјајан однос види се и по томе што је првотимац домаћег састава Милан Добријевић у првом периоду меча играо за Апатинце, а у наставку за Партизан.

Резултат, као и сваки пут на сличним манифестацијама није био у првом плану, али треба истаћи да су наши црно-бели славили 5:1.

Четири поготка је постигао Жељко Радојичић, док је један гол дао Милан Добријевић, а почасни гол за домаћи тим је био дело капитена Младости, Владимира Смиљанића, иначе и организатора доласка ветерана Партизана у Апатин.

Партизан је на овом сусрету наступао у саставу: Жељко Будиша, Радован Антић, Горан Каденић, Милорад Жунић, Фабио да Силва, Горан Стојковић, Жељко Радојичић и Петар Пуача, док су за домаћине играли Жељко Ћетојевић, Слободан Бавић, Мирослав Пауновић, Горан Видаковић, Дамир Богуновић, Мирослав Меничанин, Милан Добријевић, Милан Мандић и Владимир Смиљанић.

После утакмице дружење великих пријатеља је настављено на свечаној вечери у организацији домаћина.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ