Минуле сезоне смо успели да се “презимимо” у Лиги конференција, у том такмичењу сакупили много бодова за српски фудбал, а вечерас (21) у нашој Хумској имамо прилику да направимо крупан корак ка новом пласману у групну фазу овог такмичења. У госте нам, у оквиру плеј-офа квалификација, долази екипа Хамруна са Малте која није звучно име, али чињеница да су овог лета већ елиминисали Вележ и Левски, говори да је у питању озбиљан тим.
Тријумф над екипом Младост ГАТ у 6. колу Моззарт бет Суперлиге Србије је раздрмао екипу, тренер Гордан Петрић је донео нову енергију која би, очекујемо то, и вечерас требало да донесе адекватан резултат. Победа је нешто што је циљ, она са убедљивијом разликом осигурала би мирнији пут на Малту наредне недеље, али пре свега донела још више самопоуздања и мирноће у црно-бели тим.
Нама данас у госте долази екипа са Малте, али то нису Малтежани, већ у својим редовима имају велики број странаца. У ногама имају шест одиграних европских утакмица, успели су да елиминишу Вележ и Левски, додуше бугарски тим можда мало и срећно, али ипак су победили. Веома су незгодни и морамо да урадимо неколико домаћих задатака како бисмо дошли до онога што желимо. Од играча очекујем да буду опуштени и покажу шта умеју – поручио је Гордан Петрић.
Да ова сезона није почела на начин на који смо очекивали нико ни не крије, а управо из те свесности да ствари нису најбоље долази мотив да се у вечерашњем дуелу то промени.
– Знамо колико нам значи овај двомеч против Малтежана. У тешкој смо ситуацији, све је пало на наша леђа, али само победама можемо да изађемо из кризе. Надам се да ћемо вечерас пред нашим навијачима кренути тим путем – рекао је Вујачић.
Улазнице за вечерашњи дуел могу се купити на благајни Партизана од 10.00 часова па до почетка меча, а њихова цена је иста као за претходно коло квалификација за Лигу Европе:
• југ – 800 динара
• исток – 1.000 динара
• запад (бок) – 1.000 динара
• запад (центар) – 1.200 динара
• ложе исток – 3.000 динара
• ложе запад – 5.000 динара
Уз то, ФК Партизан је у сарадњи са Војномедицинском академијом (ВМА) покренуо акцију добровољног давања крви и сви који се у току данашњег дана одазову на овај позиви добиће бесплатну улазницу за дуел против Хамруна.

Заједно до победе.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ