Фото: ФК Партизан

Дански Норшеланд је данас стигао у Београд на реванш меч 3. кола квалификација УЕФА Лиге Европе, а вечерас су одржали и официјелни тренинг на стадиону у Хумској у време одигравања сутрашњег меча (20.30 часова). 

Петнаест минута пре тренинга пред новинаре су изашли тренер данске екипе Kasper Hjulmand и играч  Kofod Andersen, који су одговарали на питања присутних новинара.

Радујемо се утакмицi са Партизаном у Београду, иако смо изгубили последњи меч пре доласка, али нас то и мотивише да покажемо београдској публици колике су нам могућности. Ми смо млад тим и као такви никад нисмо сигурни како ће се који наш меч завшити, али и поред свега тога верујемо да можемо победити Партизан, иако нас упозоравају да је овде атмосфера паклена.

Испратили смо да је Партизан за викенд одмарао много играча и чувао их за меч са нама, али и ми се трудимо да добро скаутирамо противника и да понекад дођемо у ситуацију да га изненадимо на терену својим поставкама. Снимали смо добро Партизан и знамо да имамо задатак да покушамо да зауставимo цео тим, а не поједине играче, без обзира на висок квалитет који поседују. Моји играчи се труде да из меча у меч покажу да су све бољи и бољи, а за то им нема веће мотивације од играња у еврокуповима.

Магнус Андерсен је препун оптимизма:

Очекујемо победу, препуни смо самопоуздања пред овај меч и немамо ни трунке треме, иако смо млада екипа.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ