У октобру, месецу борбе против рака дојке, са жељом да скрене пажњу на важност бриге о јавном здрављу и неопходности превентивних прегледа, ФК Партизан је у сарадњи са Институтом за јавно здравље Србије “Др Милан Јовановић Батут“ одлучио да свим женама које обаве мамографски преглед поклони 100 x 2 улазнице по утакмици, за све утакмице националног првенства у Супер лиги Србије које црно-бели играју на домаћем терену у периоду од 30. октобра до 13. новембра 2022. године.
 
Уз претходно заказивање, бесплатне прегледе на мобилном мамографу могуће је обавити сваког дана од 9 до 19 часова на Калемегдану (Цариградски друм, улаз на Калемегдан из правца Узун Миркове улице).
 
Заказивање мамографских прегледа у Београду обавља се радним данима од 10 до 14 часова путем бројева телефона 060/7171523 и 060/7171969, као и путем меjла skrining_mamografija@batut.org.rs
 
По обављеном мамографском прегледу, жена која жели да присуствује утакмици ФК Партизан добиће код на основу којег ће на дан утакмице, на благајни стадиона Партизан добити 2 улазнице (које може и да поклони члану породице) за меч који се игра тог дана.
 
Довољно је да она (или члан породице) дођу до благајне стадиона „Партизан“, позову се на обављени мамографски преглед и потом дају код који је добијен после обављеног прегледа.
 
Уколико број пријављених жена буде већи од капацитета могућих прегледа до 10. новембра 2022. године, Институт за јавно здравље Србије „Батут“ задржава право да вас о томе информише путем друштвених мрежа ФК Партизан.
 
Спискови за утакмице се праве сваког дана, закључно са даном пред конкретну утакмицу, како би сви подаци стигли на време и били евидентирани на дан утакмице.
 
Брини о свом здрављу, обави бесплатан мамографски преглед и уживај уз свој клуб!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ