Црно-бели су данас одиграли прву од две утакмице које су данас на програму, а резултат на мечу против суперлигашког ривала из Бачке Тополе био је 1:1.
Стрелац једино гола за Партизан био је капитен црно-белих, Слободан Урошевић, који је након утакмице изјавио:
„Могу да будем задовољан због постигнутог гола, али наравно да то није најважније, већ да се што боље спремимо и да испунимо захтеве на физичком плану. Задовољан сам игром, имајући у виду да је у питању комбиновани састав, али не могу да кажем да ми је резултат потпуно небитан”, истакао је Урошевић.
Како си задовољан учинком млађих колега на терену?
„Сви они заслужују да буду са нама овде, из дана у дан показују шта могу. Нека само раде и доћи ће све на своје”, закључио је Урошевић.

Шеф стручног штаба, Гордан Петрић истакао је следеће:
„Резултат је небитан, важно је да су момци истрчали. У неким тактичким стварима су били слаби, али то је вероватно зато што су им ноге тешке. Полако спуштамо ритам, циљ је да буду свежи за наставак шампионата”, започео је Петрић.
Ипак, у медијима се појавила вест да ће можда прво коло наставка шампионата, заказано за 4. фебруар, бити одложено.
„Било би добро да то знамо унапред, да можемо да се припремамо сходно томе“, апеловао је Петрић и додао: „Ако не играмо ту првенствену утакмицу 4. фебруара, то нам продужава припреме још 7 дана.”
Црно-беле данас очекује још једна провера против Аустрије Беч од 17:30 по локалном, а 15:30 по српском времену. Меч можете пратити на каналима Арене спорт и Партизановом Јутјуб каналу.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ