Драги Партизановци, млади фудбалери,

 

Остало је још само 20 дана до првог од три планирана Летња кампа Фудбалског клуба Партизан који ће се од 25. јуна до 1. јула одржати на Златибору.

Најеминентнији стручњаци из Омладинске школе нашег клуба, званично једне од најбољих у Европи, дочекаће вас у одмаралишту „Дунав” и пренети вам драгоцено знање, без обзира да ли сте потпуни почетници или већ иза себе имате искуство на фудбалском терену.

Интересовање за овај термин, као и за преостала два од 20. до 26. јула у мотелима „Кристал” и „Милићи Боксит” у Милићима у Републици Српској, односно у Лакташима од 13. до 19 августа у хотелу „Сан Треме” је велико. Остало је још неколико слободних места по смени и пожурите да се пријавите на телефон ‪+381 11 3693815, где можете добити и све додатне информације.

Врата нашег кампа на којем су уочени неки велики талената Парног ваљка, отворена су за све малишане узраста од седам до 14 година (‪2009-2015. годиште), а они најбољи биће прикључени селекцијама у Омладинској школи.

То је школа кроз коју су прошле такве играчке величине попут Александра Митровића, Душана Влаховића, Адема Љајића, Николе Миленковића, Страхиње Павловића и многих других, као и актуелни тренер нашег клуба Игор Дуљај.

Смисао фудбала је у дружењу и спремности на тимски рад и сви који себе виде у таквом окружењу су добродошли и имају подједнаку прилику да покажу шта знају.

 

Заједно до снова!

Твој Партизан!

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ