Немања Михајловић, досадашњи офанзивац Партизана, од данас је нови члан холандског Херенвена, пошто је раскинуо уговор са црно-белима и потписаo за нови клуб професионални уговор на 4 (3+1) године. Вредност трансфера за Партизан је 1.700.000 €, а приликом одласка, Михајловић је опростио клубу дуг од 50.000 €.

– Од данас нисам више званично играч Партизана. Завршена је сва папирологија, лекарски прегледи, конференција за штампу. Сутра сам већ са новим тимом у Аустрији, aли навијаћу за вас свим срцем и нећу никад заборавити оно што сте ми пружили.

Посебно желим да се захвалим саиграчима, међу којима сам стекао велике пријатеље. Без обзира и на за мене некада тешке фудбалске дане на Телеоптик сам увек ишао насмејан. Саша је увек дизао атмосферу, смејао се, подржавао нас, али и критиковао. Држали смо се заједно и зато смо освојили дуплу круну. Но, наш живот је такав, морамо даље…

Хвала и навијачима који су увек били уз нас!

Желим вам свима пуно среће и са вама сам сваке среде и петка. Знам момци да то можете! – изрекао је на опроштају од црно-белог дреса Немања Михајловић.

Хвала и теби Нецо и желимо ти пуно успеха у новом клубу!

Истог дана и Александар Субић је напустио клуб, додуше привремено на годину дана, пошто је позајмљен екипи Радничког из Ниша.

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ