Сутра је велики дан за све оне који воле Партизан. Још само 90 минута нас дели од новог европског пролећа, а тренеру Гордану Петрићу и играчима црно-белих потребна је велика подршка у сусрету против екипе Словацко.

И наравно да ће је имати. И то ону најбољу могућу – са Дечије трибине.

Само што овога пута, она неће бити један сектор на стадиону, већ ће због казне УЕФА и забране доласка навијача на стадион, цео храм фудбала у Хумској бити отворен само за малишане до 15 година. Односно, цео стадион Партизана сутра од 21.00 часова ће бити Дечија трибина.

Са поносом и посебном радошћу можемо рећи да нам се већ пријавио велики број омладинских клубова, основних школа и спортских удружења, који су најавили долазак и верујемо да ће Парни ваљак сутра увече имати подршку више од 20.000 малишана.

Подсећамо, да се пријаве за долазак на сутрашњу утакмицу примају данас до 15.00 часова, па молимо и апелујемо на све заинтересоване да испоштују поменути рок, будући да због великог интересовања пријаве пристигле након тог времена неће моћи да буду прихваћене.

Пријаве се примају на број телефона 0113693815 или на мејл majakrstajic@partizan.rs у којем је неопходно да буду следећи подаци: имена, презимена и ЈМБГ деце и одраслих који долазе на утакмицу, име и презиме контакт особе која је вођа пута, као и њен број телефона, будући да је на десеторо деце обавезна једна старија особа, назив основне школе или школе фудбала, место одакле се долази и адреса.  

Видимо се сутра на Дечијој трибини!

 
 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ