Данило Пантић, троструки повратник у црно-белу породицу, забележио је сјајан наступ на првој званичној утакмици у Супер лиги Србије, на стадиону „Карађорђе“.
Поред асистенције двоструком стрелцу Гомешу, изборио се за слободан ударац из ког је погодак постигао Милош Јојић.
„Најбитније је да смо добро ушли у утакмицу, од првог минута смо ишли на победу. Играли смо добар фудбал и то нас је наградило головима. Дали смо гол на време и после је све било лакше. У другом полувремену је терен био баш тежак за игру“, рекао је Пантић након меча.
Још током припремног периода могао се приметити напредак у његовој игри и жеља коју показује на терену, што није промакло стручном штабу.
„У сваком мандату дајем свој максимум на терену. Драго ми је да људи препознају то што радим за ово кратко време колико сам овде. Надам се да ћу наставити још боље, нећу се зауставити на овоме“, истиче.
Због временских услова, меч је био веома тежак за игру, али додатни ветар у леђа, како и сам каже, дали су навијачи којима је после дугог периода поново дозвољено присуство на стадионима.
„Много нам значи што смо имали подршку од самог изласка на терен, на загревање. Навијачи су били бучни током целе утакмице и то је велики ветар у леђа.“
Осврнуо се и на предстојећи меч који се игра већ у четвртак, 22. јула, у оквиру другог кола квалификација за Лигу конференција:
„Нема много времена за радовање, већ за пет дана имамо утакмицу која је много битна. Знамо да нам је приоритет Европа, уз победе у првенству. Спремамо се за четвртак и надамо се позитивном резултату“, поручио је.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ