Партизан је извојевао своју прву победу на почетку нове полусезоне и из Ниша се враћа са сва три бода, важна у походу на титулу шампиона државе. У листу стрелаца су се уписали Рикардо Гомеш (44’) и Александар Урошевић (84’), а своју стоту утакмицу у дресу Партизана одиграо је Бибарс Натко.
„Посебан је осећај што сам одиграо 100 утакмица у Партизановом дресу. Надам се још многим, минимум још 100. Заиста леп осећај и био сам стварно узбуђен данас због те чињенице, али сад морам да наставим даље и у још бољем ритму!“

О самој утакмици, нови члан „Клуба 100“ каже:
„Изузетно тешка утакмица у сваком сегменту. Ако још узмемо и ситуацију када је Поп (прим.аут.-Александар Поповић) пао и изгубио свест, што нас је све пресекло, било је изузетно тешко.“

„Заиста је било тешко играти и победити, јер је данас терен био толико лош, да слободно могу рећи да смо играли све осим фудбала. Данас је то била плажа, а не фудбалски терен за игру. Мислим да је ово био најгори терен на ком сам икад играо у својој каријери, а играо сам некад и на -15 и -20. Ово је био стварно најгори терен на ком сам играо, колико се сећам. Али, да бисте узели титулу, морате да побеђујете на таквим утакмицама“, резигнирано говори Натко.

Ово је била важна победа за старт полусезоне.
„Да, било је веома важно почети добро други део сезоне зато што смо се вратили након паузе и тешких припрема.
Посебно сам срећан што сам сам се вратио опорављен и спреман, јер нисам играо такмичарске утакмице два-три месеца. Осећам се добро и, као што сам и рекао раније, било је веома тешко играти фудбал јуче, али сам срећан због повратка и радујем се наредним утакмицама. Имамо Лигу конференција и Супер лигу, покушаћемо да дамо све од себе у Лиги конференције, али морамо да будемо и 100% концентрисани на домаће првенство! Свака утакмица је веома важна, свака утакмица за нас је, како волимо да кажемо, као последња. Свака утакмица може да одреди будућност и морамо бити веома концентрисани на то!“, истиче Натко.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ