Бибарс Натхо, капитен израелске репрезентације и играч Партизана, данас је у клупским просторијама продужио уговор са црно-белима и за сезону 2023/2024.

Натхо, који је у Партизан дошао у сезони 2019/2020, не крије одушевљење потписаним уговором на који је параф ставио генерални директор, Милош Вазура. Бибарс је много пута истакао да и после активне играчке каријере жели да са породицом остане у Београду и ради у ФК Партизан.

Поводом продужетка уговора каже:
„Као прво, срећан сам што ћу потписати уговор на још једну годину. Биће то моја пета година у Партизану. Веома сам срећан због тога, али не само ја, већ и моја породица, јер волимо Београд и Србију и ја се овде осећам као код своје друге куће! Срећан сам што настављам даље са Партизаном и надам се да неће то бити последња година. Надам се да ћу своју каријеру завршити овде и да ћу остати у овом клубу још дуго и посла окончања играчке каријере, јер се овде осећам добро. Сви ме поштују и цене и волим то! И наравно, што се тиче фудбала, желим да будемо још бољи и свиђа ми се план и програм који мој клуб има за следећу годину. Желимо бити што бољи и још спремнији како бисмо ову сезону завршили што боље, а самим тим се квалификовали за Лигу шампиона следеће године. Настављамо са идејом да изградимо веома снажан тим, који може да се бори у Лиги шампиона и, наравно, да се бори за трофеје следеће године у домаћем првенству и Купу. Али, на крају, веома сам срећан и желим да се захвалим клубу, људима који овде раде и навијачима. Даћу све од себе да им узвратим то поверење!“

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ