Институт за трансфузију крви Србије организовао је свечани новогодишњи пријем у сали Скупштине града Београда. Пријему су присуствовали запослени из трансфузиолошких служби, Црвеног крста Србије, представници локалних самоуправа и медија, сарадници, волонтери и добровољни даваоци крви. Током коктела су уручена признања и захвалнице организацијама и појединцима који су током ове године својим ангажовањем помогли и подржали завод за трансфузију крви у настојању да се одржи ниво потребних јединица крви за болесне грађане Србије.

Међу званицама и онима који су дали медијску подршку, али и директним деловањем обезбедили услове да се неопходна крв донира, био је и ФК Партизан, тачније његови представници, председник г. Милорад Вучелић и директор маркетинга г. Предраг Вујовић.

Навијачи фудбалског клуба Партизан су ово признање добили за најуспешнију акцију и најмасовнији одзив у 2017. години. Испред организатора те акције је ФК Партизан, а захвалницу његовим навијачима, примио је председник ФК Партизан г. Милорад Вучелић.

− Ми ћемо и даље наставити да се понашамо одговорно и да кроз институционално деловање помажемо свим грађанима Србије − изјавио је Вучелић и захвалио се организаторима и директору завода г. Градимиру Богдановићу.

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ