Међу новајлијама који су међу последњима стигли у црно-бели табор је и дуго најављивани Горан Закарић. После промоције која је одржана 3. августа на стадиону Партизана  Горан  се прикључио првом тиму са којим редовно тренира на СЦ Партизан-Телеоптик.

Први утисци су заиста феноменални како сваки играч само може да пожели. Прихватили су ме као свог сви од играча, стручног штаба до особља на Телеоптику. Највише времена проводим са Огњеном Ожеговићем, јер се знамо од раније, а са којим сам и цимер на Телеоптику. Много ми је  помогао око свега у клубу. Он ме је дочекао, увео на центар, упознао са саиграчима. О самом центру је излишно говорити. Све је на врхунском нивоу и слободно могу рећи да је међу реткима у региону по инфраструктури.

Црно-бели дрес:

Ја сам једва чекао да се прикључим екипи и обучем црно-бели дрес који је сан многих  дечака и момака. Сретан сам што сам ту и надам се да ћу помоћи екипи.

Утакмица Партизан-Младост (Лучани):

Гледао сам утакмицу уживо, први  пут на стадиону. Нажалост нисмо победили, али сам сигуран да ће све бити боље из дана у дан и да ћемо наћи праву игру за добар резултат.

Лига Европе, пут у Данску:

Очекује нас треће  коло и неизмерно сам срећан што сам пријављен за тај меч. Надам се да ћу добити прилику да помогнем екипи и заиста бих дао  све од себе. Верујем у нас, нашу екипе и очекујем добар резултат и пролазак у плеј оф – каже Закарић.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ