За Партизан то није био баксузни број, напротив. Тринаесто коло СЛС и нова три бода уписана за црно-беле у Сурдулици, оба са беле тачке и то после шутева Сејдубe Суме 19 ‘ и Зорана Тошића 89’ за коначан резултат од 0:2 за госте.

После три недеље паузе услед повреде листа и изостанка са терена Зоран – Бамби Тошић говори о повратку на терен.

– Данас је најбитније било да одиграм пола сата како бих што спремнији дочекао утакмицу у четвртак, а уз то да је и повреда  залечена – почиње Тошић .

– Наравно да ми је недостајао терен, посебно у утакмицама када нисам могао да играм, а био сам потребан екипи. То је фудбал и зато сваки минут на терену мора да се искористи.

Партизан га је данас добро искористио, рекла бих? Два гола, оба са беле тачке.

– Два пенала, оба заслужено. Ово је иначе мој први гол из пенала у каријери, тако да сам посебно срећан  због тога. На свим предходним утакмицама које сам играо, био  сам први на листи за извоđење пенала, зато сам и узео да шутирам.

Много се говори о тандему Сума – Тошић. Пре два дана сте одрадили тек први заједнички тренинг?

– Сигурно да је велика одговорност на нама и да су очекивања велика што говори да имамо квалитет. Потрудићемо се да се још боље уиграмо и да Партизан из утакмице у утакмицу буде све бољи.

Следи веома важна утакмица против екипе Скендербега у Албанији.

– Сада су све мисли упрте у тај меч Лиге Европе и од сутра креће припрема. Сви знамо колико је битан за нас и ја сам уверен да ћемо бити на нивоу који треба Партизан да покаже. Сви смо у строју, утакмица је од велике важности  за даљи  ток сезоне и тога смо свесни. Идемо на победу као што се увек очекије од Партизана – казао је Зоран Тошић за клупски сајт одмах после утакмице.

Утакмица Скeндербег – Партизан, 3.колo у групи Б ЛЕ игра се у четвртак 19.10.2017. од 21.05 у Елбасан Арени.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ