ФК Партизан данас је посетио Бојан Величковић први Србин у УФЦ, а сада борац у првој професионалној ММА лиги на свету ( PROFFESIONAL FIGHTERS LEAGUE)

У ММА сам од 2010. године, за такмичење сам чуо преко другова који су веома успешни борци. Пре тога тренирао сам кик-бокс две, три године. Оно што ме је највише привукло и што краси овај спорт, јесте знање и осталих борилачких спортова, од којих ми је најдражи џијуџицу. Научио сам доста и о рвању, али ментална брзина и фокус у џијуџицу, што на јапанском значи „нежна уметност“ је моја омиљена дисциплина .

Иако је рођен у Новом Саду, где је прве фудбалске кораке направио у ФК Војводина у којем је тренирао од 5-10 године, затим у ФК Нови Сад и ФК Кабел, Бојан признаје да му је љубав према црно-белој боји пренела мајка.

Мама обожава Партизан. Када је недавно била у Америци није пропустила ниједну фудбалску, кошаркашку и рукометну утакмицу − каже Бојан.

Бојан је обишао СЦ Партизан-Телеоптик током којег се упознао са првотимцима и запосленима.

Изузетна ми је  част што сам данас посетио спортски центар и уверио се да је један од најбољих у Европи о чему сам слушао. Посебно ми је драго што сам упознао играче и видео да Партизан живи као права породица од економа, физиотерапеута, жена које одржавају центар. Овде су врхунски услови за рад и живот. Сви момци су сјајни, а посебно бих издвојио Сашу Здјелара, који је део мог интервјуа поставио на Инстаграм, одакле је и кренула читава идеја, Дачу Пантића који зна и прати мој рад и ММА борбе у Америци и Владимира Стојковића због снажног карактера који има.

Како је изгледала посета Бојана Величковића СЦ Партизан-Телеоптик, ко га је све дочекао и шта је за тв Партизан рекао о својој каријери погледајте у видео прилогу.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ