ПРОТОКОЛ МЕЧА

Пријатељски тест меч на Златибору

Младост – Партизан 1:0 (0:0)

Почетак: 2.6.2017. – 11:00 часова

Стадион: Младости у Лучанима

Главни судија: Чоловић Драган (Рашка)

Помоћници: Милићебић Милорад (Ивањица) и Пашајлић Милан (Рашка)

Стрелaц: Марковић Иван у 53′(11 м)

ПАРТИЗАН

Пaртизан: (1. полувреме): Стевановић Немања, Вулићевић, Милетић, Остојић, Ћирковић, Јевтовић, Евертон, Михајловић, Ђуричковић, Пантић, Таwамба.

Партизан (2. полувреме): Јовичић, Радин, Субић, Бошњак, Марковић, Марјановић, Нишић, Стевановић Ален, Јовановић Страхиња (од 71′ Ђилас), Илић (од 70′ Бирманчевић), Јовановић Ђорђе.

ТРЕНЕР: Мирослав Ђукић

МЛАДОСТ

Младост: 1 Крзнарић, 93 Шатара, 4 Милошевић Иван, 28 Андрић, 44 Милошевић Богдан, 15 Пејовић, 58 Маринковић, 27 Радивојевић, 12 Гаврић, 7 Јовановић (од 19′ Одита), 14 Трифуновић.

Играли су још: Росић, Зечевић, Марковић, Одита, Гафуров, Павловић, Синђић, Саничанин, Терзин, Пешић, Кијевчанин.

ТРЕНЕР: Ненад Миловановић

ВИДЕО

Једини гол са меча у Лучанима

Мирослав Ђукић о данашњој утакмици:

– Не можемо да будемо задовољни ни игром ни како смо изгледали као екипа. Не желимо да служи као изговор, али екипа је била веома тешка, иза нас, а и испред су тешке припреме. Са друге стране, ово мора да нам послужи да увидимо да екипа мора да буде борбена, ангажована и да нећемо моћи само грбом да побеђујемо. Ово је добра лекција која је дошла у право време, да ако желимо да поновимо успех Партизана, морамо много да радимо и да је то једини пут који води до успеха.

Којим сегментима игре сте задовољни, а које морате да поправите?

– Доста радимо на тактици, фали уиграност екипе, фали и доста играча. Са друге стране дајемо шансу и младим играчима, да бисмо видели шта могу да нам дају. То, назовимо, шаренило нам сигурно одмаже резултатски, али у Словенији почињу праве пробе, где неће бити места шарању екипе, већ морамо да оформимо екипу са којом ћемо играти против Будућности.

 

Биљана Обрадовић

Фото галерија: Мирослав Тодоровић 

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ