Јесења полусезона завршена је као најуспешнија у историји клуба, а црно-бели су наставили традиционална дружења са навијачима широм региона. У четвртак, 23.12.2021. године, чланови Управног одбора ФК Партизан, Милан Стојановски и Драган Траиловић су, заједно са младим нападачем Марком Миловановићем и Александром Трифуновићем, посетили општину Чајниче у Републици Српској. У пратњи домаћина, Горана Караџића, начелника општине, и представника клуба ФК „Стакорина“, Драгана Бјелогрлића, председника скупштине клуба, Богољуба Дрљевића, председника УО и Константина Катане, тренера, гости су обишли једну од највећих православних светиња, храм Успења Богородице, која је дом чувене иконе-Чајничке Краснице, где их је дочекао свештеник Дамјан Радовић.
Након тога, организовано је дружење у Дому културе „Филип Вишњић“, где су навијачи и грађани Чајнича имали прилику да се фотографишу са идолом и младом надом српског фудбала, осамнаестогодишњим Миловановићем.

Делегација Партизана је наставила своје црно-бело дружење и у петак, 24. децембра 2021. године.
После општине Чајниче и Вишеграда, дружење је настављено и у општини Рудо, у Републици Српској, где их је дочекао начелник општине, г. Драгољуб Богдановић, као и главни организатор скупа, г. Владимир Брадоњић, директор Јавне установе за спорт и туризам и спортски директор ФК Рудо.
Црно-бели су изразили своје одушевљење пријемом и самом организацијом!

ФОТО ГАЛЕРИЈА: MP Grphx


 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: РУЖИЦА ЈОВАНОВИЋ

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САЊА НОВАКОВИЋ

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ