Ако верујемо у њу, срећа ће нам се и осмехнути! У то се лично уверила и  гђа Душанка Ђурић добитница једног од два стана у Београду и Земуну у наградној игри Владе Републике Србије – Узми рачун и победи. 

У друштву супруга Слободана и унуке, гђа Ђурић је посетила СЦ Партизан-Телеоптик са жељом да лично упозна и захвали се ономе који јој је и срећу донео, капитену Партизана Мирославу Вулићевићу.

− Никада нећу заборавити тај дан – усхићено почиње причу гђа Ђурић.

− Овако нешто може да приреди само неко ко је тако посебан, ко има велико срце и блиставу каријеру попут Мирослава. Данима сам га тражила да му кажем да ћу његову слику да ставим уз моју породицу и да га позовем на усељење! Немам речи којим могу да му се захвалим, а срце ми је пуно што сам га данас упознала.

Скоро шест милиона коверти било је у конкуренцији за два стана у Београду уз 14 аутомобила, као и 20 ваучера за робу и технику. Вулићевић је извукао други стан од 55 квадрата који се налази у Земуну, одмах поред СЦ Партизан-Телеоптик

Просто је невероватно да управо те нове зграде гледају баш на наш центар и терене за тренинг. Била ми је велика част да сам учествовао у наградној игри која има за циљ сузбијање сиве економије, а која притом може да усрећи многе од нас.  Ја лично не учествујем у наградним играма, али како сада стоје ствари мислим да ћу почети и то баш ову! А тек када упознате овако дивне људе попут породице Ђурић, онда вам је још драже што су баш они били срећне руке – каже Вулићевић.

Како је протекло упознавање, које поклоне је породица Ђурић добила од Партизана и да ли ће и даље играти наградну игру, погледајте у видео прилогу.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ