Гост „Партизановог подкаста“ био је бивши фудбалер црно-белих, а сада члан Ахмата из Грозног, Мирослав Богосавац. Популарни „Риђи“ говорио је за Партизанов клупски подкаст на различите теме, присећајући се својих почетака, клупске историје, али највише на оне које се тичу неизмерне љубави који осећа према свом бившем клубу.

У уводном делу емисије Богосавац је открио шта су његови саиграчи из екипе Ахмета из Грозног рекли на крају утакмице са црно-белима која је завршена резултатом 3:1 у корист нашег клуба:

„Знао сам какав је Партизан, најавио сам саиграчима да ће бити тешка утакмица. Наш капитен је истакао да је Партизан једна комплетна екипа која делује баш, баш добро“ истакао је Богосавац.

Похвале из табора Ахмaта Грозног имају додатну тежину ако имамо у виду да је то једина екипа која је у досадашњем делу првенства победила лидера руског шампионата Зенит, као и да заузимају високу шесту позицију на табели.

Богосавац је имао и лепе речи за Партизанову омладинску школу, чији је и сам био полазник:

„Партизан је увек красила његова школа, то се види и данас, велики је број деце Партизана који играју широм Европе, а у Партизановој школи деца се уче фудбалу и да воле Партизан“ закључује Богосавац.

Црно-бели су до сада одиграли три припремне утакмице у Белеку, противници су били Университатеа Крајова (1:1), Ахмат Грозни (3:1), Младост Лучани (2:2), док је преостало да се одиграју још четири контролна меча против ТСЦ-а, Аустрије Беч, Хорсенса и ЦСКА Москва.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ