На коктелу организованом поводом потписивања спонзорског уговора са „Сокер бет“ компанијом генерални директор црно-белих господин Милош Вазура одговарао је на питања новинара. Представнике медија највише су занимале активности црно-белих у прелазном року који је пред нама:

-Постоји играч за којег смо заинтересовани али питање је да ли је друга страна заинтересована за трансфер. Послали смо понуду, надамо се повољном исходу. Не желимо да журимо, екипа је на окупу, све позиције су попуњене, тражимо играча који ће правити разлику – истиче Вазура.

Новинаре је занимало и до које границе су црно-бели спремни да иду:

-Доста смо уложили у претходном прелазном року, успех је и што смо задржали Рикарда који сада има и српски пасош. Нећемо уложити велики новац чисто да би довели некога. Довешћемо играча за којег стручни штаб и спортски сектор процене да је он тај који прави разлику – објаснио је Вазура.

Оно што интересује навијаче црно-белих је и да ли ће Партизан сачувати своје кључне играче:

-Истина је да имамо понуде за три играча из првог тима и све смо их одбили! Костур тима ће остати, најбољи играчи нису на продају. Одбијене су понуде из Европе, Кине и Америке – уверава генерални директор црно-белих.

На питање ко би од младих играча могао да заблиста на предстојећим припрема генерални директор црно-белих је истакао следеће:

-Не желим ниједно дете да издвајам, све су то деца Партизана. Баждар је већ показао о каквом се потенцијалу ради, доноси озбиљан квалитет, вредно тренира и не сумњам да ће наставити тим путем. Јовић је нажалост имао проблема са повредама, али мислим да ће поново показати оно што смо сви већ видели од њега. Понављам, све су то деца Партизана, видећете све на припремама – закључио је Вазура.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ