U opštini Milići u Republici Srpskoj, 20. jula počeo je Kamp u organizaciji FK Partizan, koji će trajati do 26. jula. Svečano otvaranje kampa je održano u sportskoj hali pred roditeljima i 50 mališana iz Milića, Sarajeva, Sokoca, Vlasenice, Srebrenice, Brčkog i drugih gradova iz regiona.
Sa decom će raditi treneri iz omladinske škole FK Partizan, Predrag Jušić, Bojan Čakalo, Miloš Nikolić, Đorđe Popović i Janko Žugić, sa zadatkom da deci prenesu deo iz programa naše škole.
Kamp su otvorili Marko Savić, načelnik opštine Milići, Dragan Trailović, član UO FK Partizan, kao i promoter kampa i skaut prvog tima našeg kluba, Milivoje Ćirković.
Takođe svečanom otvaranju kampa FK Partizan su prisustvovali skauti prvog tima Aco Trifunović i Rade Zalad, a od domaćina su bili Dragiša Mišić, predsednik kluba i prijatelja navijača FK Partizan za opštinu Milići, kao glavni zagovornik organizacije kampa u Milićima, Mirko Simić direktor sportskog centra i celog kompleksa gde će se održati kamp koji je zadužen za organizaciona i tehnička pitanja, Danijel Kukuć zamenik načelnika opštine i Sušić Predrag predsednik opštine Milići.
Ovo je bio veliki dan za opštinu Milići i FK Partizan povodom organizacije prvog Letnjeg kampa FK Partizan u traženju novih talenata.
Pored tradicionalnih kampova na Zlatiboru i Laktašima u Republici Srpskoj, i boravak u Milićima iskorišćen je za razgovore o nastavku zajedničkih akcija koje traju već godinama, a tiču se članskih karata, Dečije tribine, obilaska stadiona i Trofejne sale, kao i edukacije trenera i igrača na teritoriji opštine, odnosno potpisivanju protokola o saradnji.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ