Štoper crno-belih, Svetozar Marković, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom i treći put se vratio u crno-belu porodicu.

Marković će u subotu biti u konkurenciji za utakmicu Partizan – Fenerbahče SK, koja je generalna proba pred početak nove sezone.

O povratku u Partizan, šefu Stolici i novoj sezoni, Marković prvi put govori za naš jutjub kanal.

– Presrećan sam što sam ponovo kod kuće i što ću nositi dres Partizana. Jedva čekam da ponovo zaigram za klub i dam sve od sebe u našim ciljevima za sledeću sezonu. Pratio sam sve mečeve tima u proteklom periodu, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi. Bili smo na korak od osvajanja šampionske titule, ali smio nalažost pred kraj izgubili trku i jako mi je žao zbog toga. Kako zbog igrača, ljudi u klubu, tako i navijača, no, nadam se da ćemo u narednoj godini imato više sreće i uzeti ono što nam pripada – kaže Svetozar Marković.

– Drago mi je zbog svih navedenih momaka i trenera, posebno Zlatan Šehovića. Pre tri godine smo zajedno igrali u Partizanu, pa se on malo posle mog odlaska u Olimpijakos, obreo u Izraelu. Eto, sada smo se zajedno vratili kući i nadam se da ćemo imati lep periodu u Partizanu. Stigao je i trener Stolica, koji je promenio sistem i način igre. Sarađivali smo u mlađim selekcijama, kadetskoj, omladinskoj, mladoj i dugi niz godina se poznajemo i verujem da će saradnja i sada bitii sjajna.

– Ne bih voleo da pričam puno o budućnosti, niti da obećavam, Samo mogu da kažem da ću dati sve od sebe za moj klub i da ću “govoriti” na terenu.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE