Штопер црно-белих, Светозар Марковић, потписао је четворогодишњи уговор са Партизаном и трећи пут се вратио у црно-белу породицу.

Марковић ће у суботу бити у конкуренцији за утакмицу Партизан – Фенербахче СК, која је генерална проба пред почетак нове сезоне.

О повратку у Партизан, шефу Столици и новој сезони, Марковић први пут говори за наш јутјуб канал.

– Пресрећан сам што сам поново код куће и што ћу носити дрес Партизана. Једва чекам да поново заиграм за клуб и дам све од себе у нашим циљевима за следећу сезону. Пратио сам све мечеве тима у протеклом периоду, како у домаћем првенству, тако и у Европи. Били смо на корак од освајања шампионске титуле, али смио налажост пред крај изгубили трку и јако ми је жао због тога. Како због играча, људи у клубу, тако и навијача, но, надам се да ћемо у наредној години имато више среће и узети оно што нам припада – каже Светозар Марковић.

– Драго ми је због свих наведених момака и тренера, посебно Златан Шеховића. Пре три године смо заједно играли у Партизану, па се он мало после мог одласка у Олимпијакос, обрео у Израелу. Ето, сада смо се заједно вратили кући и надам се да ћемо имати леп периоду у Партизану. Стигао је и тренер Столица, који је променио систем и начин игре. Сарађивали смо у млађим селекцијама, кадетској, омладинској, младој и дуги низ година се познајемо и верујем да ће сарадња и сада битии сјајна.

– Не бих волео да причам пуно о будућности, нити да обећавам, Само могу да кажем да ћу дати све од себе за мој клуб и да ћу “говорити” на терену.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ