Занимљиво, активно и забавно било је минулог викенда у Партизану. Централни догађај, наравно, био је меч 11. кола Моцарт бет Суперлиге Србије против Младости и убедљив тријумф од 6:0 над гостима из Лучана, а том сусрету претходио је читав низ изузетно интересантних дешавања.
Председник комисије клубова пријатеља и навијача ФК Партизан, Драган Траиловић и члан комисије клубова пријатеља и навијача ФК Партизан, Маја Крстајић имали су пуне руке посла јер су имали ту част и привилегију да се друже са најмлађим навијачима нашег клуба из различитих крајева Србије.
Петак и субота били су резервисани за старе пријатеље из Ирига, редовне учеснике Дечије трибине који су у организација извршног секретара Спортског савеза ове општине, Лазара Пилиповића, иначе великог навијача Партизана, посетили трофејну салу нашег стадиона. Била је то круна јубиларне 30. Фрушкогорске гробаријаде, коју господин Пилиповић традиционално организује и кроз коју увећава број активних навијача Партизана из овог дела Војводине.
Делегација Партизана, истог дана, билаје гост Академије фудбала Победа из Земуна на њиховом Дунавском купу 2022, који је био уприличен поводом трећег рођендана и том приликом је договорен наставак успешне сарадње. Власник и тренер, Марко Шарчевић, добио је на дар црно-бели дрес са потписима свих првотимаца Партизан, а из АФ Победа су најавили да се у четвртак видимо на Дечијој трибини како бисмо заједно пружили подршку играчима на мечу 2. кола Лиге конференција против Нице.
Дан касније, на позив оснивача и потпредседник Удружења грађана Рушањ, Дејан Ранковић, посећена је 2. Рушањска олимпијада старих спортова. Поред Маје Крстајић, позиву домаћина одазвала се и екипа Црно-бели беба дечака рођена 2011. године коју предводи тренер Бобан Марковић и договорена је нова утакмица која ће бити одиграна на стадиону Партизана. Размењени су пригодни поклони, најављен је и долазак малишана из овог београдског насеља на утакмицу у четвртак. Наравно, на Дечију трибину.
И за крај садржајног викенда, непосредно пред почетак утакмице против Младости, у госте су нам дошли полазници Омладинске школе Осмаци из Осмака у Републици Српској. Они су такође одиграли утакмицу против вршњака из наше школе, а са тренером Миладином Перушиновићем је договорен долазак на Дечију трибину за једну од наредних утакмица Партизана, да би све било завршено уз заједничко фотографисање и размену поклона.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ