Везе Фудбалског клуба Партизан и Републике Српске увек су биле нераскидиве. То је регион где црно-бели имају огромну армију навијача, где се мечеви Парног ваљка прате са великом пажњом и одакле конвоји возила крећу на сваки фудбалски празник у Хумској.
Та веза сваким даном је све дубља и чвршћа, гради се искреном љубављу и обостраним поштовањем, а јуче је у том погледу направљен још један крупан корак. Наиме, специјални гости нашег клуба на мечу 27. кола Линглонг Суперлиге против Напретка били су малишана из Шамца, којих је било 60 и који су обишли трофејну салу и комплекс стадиона у Хумској, а договорен је и долазак на “Дечију трибину”.
Делегацију коју су предводили председник Скупштине општине Шамац, Симо Варадиновић, уједно и председник Фудбалског савеза Шамца и угледни привредник из овог града, Душан Јекић, угостили су члан Управног одбора клуба Драган Траиловић и Маја Крстајић, члан Комисије за формирање клубова навијача и пријатеља ФК Партизан.
У пријатном разговору је договорено да се у овом граду оснује Клуб пријатеља нашег клуба, а прецизирана је и сарадња на нивоу ФС Шамца и Омладинске школе Партизана.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ, САНДИЋ ФОТО, ПРИВАТНА АРХИВА


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ