Veliki broj mališana članova Kulturno umetničkog društva Srpski vez iz Kumanova bili su gosti Fudbalskog kluba Partizan. 

Poseta Beogradu je organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva spoljnih poslova – Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u region, i deo je velikog projekta u kojem je planirano da 800 srpske dece tokom jula i avgusta boravi u Beogradu.

Ispred Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u region poseti je prisustvovao samostalni savetnik, Đorđe Aleksić, kao i projektni menadžer udruženja Edukativa plus, Mirjana Vasić.

Mališane je na stadionu u Humskoj pozdravio i poklone im je uručio sportski direktor, Ivica Kralj, a pozdravili su ih i član Upravnog odbora, Dragan Trailović i marketing menadžer, Maja Krstajić koja ih je upoznala sa bogatom istorijom našeg kluba.

Posebno oduševljenje kod mladih članova KUD Srpski vez je predstavljao obilazak Trofejne sale na stadionu i dogovoreno je da će nas oni vrlo brzo posetiti na nekoj evropskoj utakmici u sklopu Dečije tribine, što je njihova velika želja.

 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ