Ово је прича о Горану. О човеку чија је љубав према Партизану већа од недаћа које су га снашле у животу, где само  један звук са радио пријемника током утакмице или Партизанова химна могу да промене све оно лоше што је било током дана.

Ово је прича о 52. Горану Пантелићу из села Сирча код Краљева, страственом навијачу Партизана који живи у кући без струје. Услед болести коју је имао још као беба (упала мозга) Горан има трајне последице, никада није проговорио и живи са менталним сметњама!

За Партизан навија читав свој живот и Партизан му је све! Услед сметњи у говору Горан једино испушта звуке када се радује голу и победи свог клуба и ако су му гласне жице спаљене.

Трагом ове животне приче екипа емисије Експлозив тв Прва је контактирала ФК Партизан преневши нам једну од његове две  велике жеље: да добије бицикл и да први  пут у животу дође на стадион и упозна играче Партизана и Сашу Илића.

Захваљујући плементим људима и црно-белој породици обе жеље су му испуњене! Горан је био гост Партизана на утакмици 7. кола СЛС Партизан – ОФК Бачка.

И док се овај прилог налази у монтажи, где се очекује његово емитовање током септембра, погледајте Горанову животну причу и део фотографија које илуструју испуњење његовог животног сна! 

За Партизан се не навија, Партизан се воли!

Биљана Обрадовић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ