ФК Партизан је од данас јачи за новог-старог спонзора компанију Ктитор, једну од водећих компанија на тржишту по обиму производње намештаја, пројектовању и опремању канцеларијског простора. Од првог дана свог пословања, скоро пуних 30 година, присутни су у ФК Партизан и расли су и развијали се уз њега.

Овога пута, уместо оснивача г. Милије Милосављевића, као представник компаније Ктитор и њено овлашћено лице, уговор је потписао његов син г. Душан Милосављевић који је преузео управљање компанијом са својом сестром Милицом. Колико је веза између Партизана и породице Милосављевић јака показују и ове фотографије из Лиге шампиона 2003. године где је тада, као дете, г. Душан Милосављевић био присутан на терену против мадридског Реала.

У канцеларији на стадиону генерални директор ФК Партизан г. Милош Вазура, директор маркетинга г. Предраг Вујовић и спортски директор г. Ивица Илиев потписали су уговор и у породичној атмосфери разменили поклоне са г. Душаном Милосављевићем и поразговарали о будућим заједничким плановима.  Верујемо да ћемо као и до сада заједно расти и развијати се.  

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ