ФК Партизан јачи је за још једино име у свом спонзорском пулу.

Највећа кућа на тржишту осигурања Дунав осигурање потписала је двогодишњи уговор са ФК Партизан, чији ће се лого наћи на рукаву првотимаца већ на једној од наредних  утакмица СЛС.

Уговoр који је потписан у службеним  просторијама Дунав осигурања, званично су парафирали генерални директор ФК Партизан г. Милош Вазура и председник Извршног одбора Компаније Дунав осигурање а.д.о. мр Мирко Петровић.

Изузетно ми је задовољство што се једна оваква компаније са традицијом дугом 140 година нашла, не само у спонзорском пулу Партизана, већ уједно и препознала стратегију и развојни  пут нашег клуба у будућности. Већ на једној од наредних утакмица лого компаније Дунав осигурање наћи ће се на рукаву дресова првотимаца, а сигуран сам да ћемо са задовољством бити корисници њихових услуга − изјавио је г. Милош Вазура најављујући и нова спонзорства у блиској будућности.

Дунав осигурање је данас модерна компанија, лидер на домаћем тржишту осигурања и једина домаћа компанија регистрована за све врсте осигурања. Са 29 главних филијала и 600 продајних места, компанија има снажну пословну мрежу која се непрестаним усавршавањем пословања и развитком информационог система приближава стандардима великих европских осигуравајућих кућа. 

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ