На крају сваке године, ФК Партизан новим календаром за предстојећу сезону обрадује навијаче, играче и све симпатизере црно-белих.

Нови календар је традиционално представљен у хотелу „Зептер“, Теразије 10, поздравним говором председника Партизана – Милорада Вучелића.

Промоцији су присуствовали и генерални директор – Милош Вазура, спортски директор – Ивица Краљ, заменик генералног директора – Милорад Николић, као и чланови УО ФК Партизан

Поред првотимаца и шефа стручног штаба – Гордана Петрића, на календару се налазе и фотографије наших најмлађих навијача који су из читавог региона чинили део „Дечије трибине”.

На насловној страни календара налази се награђени дечији цртеж ,Таре Прокић, са конкурса на коме су учествовали наши најмлађи навијачи током ПР активације, а осим што је мотив коришћен за званичну новогодишњу честитку, своје место има и на календару за 2023. годину.

Милорад Вучелић:
Не би се могао стећи такав утисак, али највише мрзим пригодне говоре. Међутим, приморан сам, а и имам обавезу да се обраћам разним пригодама. На испраћају ове године дарујемо и објављујемо календар за следећу. Свих претходних то није био случај, али ове године он надилази пригоду календара – ово је уметничко дело! То је календар који ће се чувати и када прође ова година – ја ћу га сигурно одвојити. Желим вам срећну наредну, 2023. годину! Без овог календара нећете моћи да се снађете у времену, он ће вам помоћи да знате све што је важно и битно.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ