Pred kraj 2021. godine, crno-beli su, tradicionalno, predstavili kalendar za predstojeću godinu na kome su glavni akteri, kao i uvek, naši prvotimci.
Za razliku od prethodnih godina, kada su teren zamenili poziranjem uspred foto aparata, što ne spada u ono čime su oduševljeni, slike sa ovogodišnjeg kalendara predstavljaju „suvu” emociju sa terena na kome su izvojevali najteže fudbalske bitke: posle sedam godina su jesenji prvaci, uz prolaz u narednu fazu UEFA takmičenja, tzv. „proleće “ u Evropi.
Novi kalendar za 2022. godinu predstavljen je u hotelu „Zepter“, Terazije 10, koji je naš partner unazad 7 godina.
Prisutnima se obratio predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić. Pored predstavnika medija, sa kojima smo i želeli uz koktel da se oprostimo od ove polusezone svečanosti su prisustvovali i generalni direktor g. Miloš Vazura, sportski direktor g. Ivica Iliev, zamenik genrealnog direktora g. Milorad Nikolić, koordinator skauting službe g. Ivica Kralj, , počasni predsednik FK Partizan g. Ivan Ćurković, direktor marketinga g. Predrag Vujović, članovi UO FK Partizan g. Mladen Mijatović i g Dragan Trailović, kao i prvotimci Miloš Jojić i Bojan Ostojić.

Sa novom energijom, motivisani i fokusirani na pohod na titulu, crno-beli vam žele srećne novogodišnje i božićne praznike!

FOTO GALERIJA: MIROSLAV TODOROVIĆ


 

FOTO GALERIJA: SANDIĆ FOTO


 

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE