Пред крај 2021. године, црно-бели су, традиционално, представили календар за предстојећу годину на коме су главни актери, као и увек, наши првотимци.
За разлику од претходних година, када су терен заменили позирањем успред фото апарата, што не спада у оно чиме су одушевљени, слике са овогодишњег календара представљају „суву” емоцију са терена на коме су извојевали најтеже фудбалске битке: после седам година су јесењи прваци, уз пролаз у наредну фазу УЕФА такмичења, тзв. „пролеће “ у Европи.
Нови календар за 2022. годину представљен је у хотелу „Zepter“, Теразије 10, који је наш партнер уназад 7 година.
Присутнима се обратио председник ФК Партизан г. Милорад Вучелић. Поред представника медија, са којима смо и желели уз коктел да се опростимо од ове полусезоне свечаности су присуствовали и генерални директор г. Милош Вазура, спортски директор г. Ивица Илиев, заменик генреалног директора г. Милорад Николић, координатор скаутинг службе г. Ивица Краљ, , почасни председник ФК Партизан г. Иван Ћурковић, директор маркетинга г. Предраг Вујовић, чланови УО ФК Партизан г. Младен Мијатовић и г Драган Траиловић, као и првотимци Милош Јојић и Бојан Остојић.

Са новом енергијом, мотивисани и фокусирани на поход на титулу, црно-бели вам желе срећне новогодишње и божићне празнике!

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ