Четри дана пред почетак нове пролећне сезоне СЛС међу црно-беле се полако враћа офанзивни везиста Ђорђе Ивановић, који је поред Данила Пантића услед упале ахилове тетиве пропустио комплетне припреме у Турској.

О повратку на терен, изостанку са тренажног процеса и жељама у новој сезони Ђорђе Ивановић говори за Партизанов сајт.

Повреда се десила одмах на почетку припрема. Због лоших временских услова и снега променили смо подлогу, тренирали на терену са вештачком травом, што ми није пријало. Дешава се нажалост, али се нисам надао да ће оволико трајати и да ћу оволико одсуствовати са терена. Кажу да је ахил незгодан и да зна да траје неколико недеља.

У Белеку си тренирао индивидуално?

Сваки дан сам се надао да ћу онај следећи потрчати, али…Целе припреме сам провео у базену, на бицикли и у теретани. Чини ми се да сам почео да сањам да возим бицикл. Ниједан тренинг нисам пропустио, радио сам два пута дневно у теретани у договору са доктором и физиотерапеутима трудећи се да не изгубим пуно са повредом.

Колико ти је психички било тешко што си одвојен од екипе?

Веома! Никада у својој професионалној каријери нисам толико паузирао што се тиче трчања, а уз то ми је посебно било тешко што смо у Турској играли утакмице, а ја нисам могао на терен!

Прошло је већ годину дана од како си обукао црно-бели дрес!?

Што се тиче самог клуба и играча имам само речи хвале. Освојили смо за тих годину дана Куп, нажалост не и титулу првака државе, али се надам и борићемо се до краја да је вратимо још ове године.

Млади десни бек Партизана Лука Цуцин је отишао на позајмицу у Спартак из Суботице, клуб из којег си ти дошао?

Драго ми је да је отишао баш тамо, јер је Спартак клуб са традицијом, изузетно организован и са људима који знају да се баве младим играчима, тако да није погрешио!

Током прелазног рока помињало се и твоје име?

Истина, али сам желео да останем у Партизану из фудбалских разлога, јер мислим да имам још много да покажем у црно-белом дресу!

Како изгледају сада твоји тренинзи?

Почео сам полако да трчкарам и надам се да ћу се већ за неколико дана прикључити екипи и нормалним тренинзима.

Парни ваљак стартује већ у суботу. Шта очекујеш од ове полусезоне?

Знам да ћемо ове полусезоне бити много бољи него претходне, а то ћемо потврдити и у дербију!

 

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ