Још јачи у будућности!

У пријатном амбијенту кафеа „Инфинити” , у Бетон хали ФК Партизан је потписао нови спонзорски уговор са компанијом СК Сокербет чија је и новчана вредност значајно већа у односу на претходни.

Одушевљење сарадњом, због наступа и у националном првенству, али и у УЕФА Лиги конференције, нису крили како представници Партизана , тако и компаније СК Сокербет.

У пристуству представника медија и првотимаца црно-белих, уговор су потписали генетални директор ФК Партизан – Милош Вазура и један од челника СК Сокербет – Ненад Глигоров.

После формалног дела, гости су прешли на сплав Yachtouse где су уживали у коктелима и закусци, као и и разговору са присутним гостима.

Андрији Грујићу, добитнику специјалне награде, у највећој наградној игри на Балкану, коју додељује компанија СК Сокербет, аутомобил марке БМW 420Д, уручио је играч Партизана – Рикардо Гомеш.

Потписивању су присуствовали и  директор маркетинга – Драган Веланац  и спортски директор – Ивица Краљ, као и првотимци – Рикардо Гомеш, Квинси Мениг, Патрик Андраде, Александар Поповић, Слободан Урошевић, Марко Живковић, Немања Стевановић и Синиша Саничанин.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ