ФК Партизан у уторак 22. августа креће у Мађарску, где ће два дана касније одмерити снаге са екипом Видеотона у реванш утакмици плеј оф фазе Лиге Европе.

Пре последњег тренинга у Београду и конференције за медије коју ће одржати шеф стручног штаба Мирослав Ђукић, своје виђење сусрета са Видеотоном износи првотимац Марко Јевтовић.

– Чињеница је да смо се сада после прве утакмице у Београду у неку руку и боље упознали. Стручни штаб нам је и тада, а и сад јасно показао њихове позитивне и негативне стране, што смо кроз анализу још једном и утврдили.

Да ли је резултат 0:0 добар за Партизан?

– Није добар, али није ни лош. Ово су утакмице које се играју 180 минута и тек је прво полувреме завршено.

Шта сте тада знали о Видеотону,а како их сада доживљавате?

– Да је то тврда екипа која зна шта ради у сваком моменту, да су у офанзивном делу индивидуално доста јаки предвођени наравно Лазовићем и Шћепановићем и да нису случајно избацили Бордо.

Кажу ружна утакмица за гледање, Николић умртвио игру јер познаје Партизан?-

– Николић нас јако добро познаје, успео је да амортизује наше нападе, али са друге стране није имао решење за нашу одбрану.

Да ли ће Видетон морати другачије у реваншу или ће опет мудро чекати на грешку црно-белих?

Мислим да ће и Видетон морати да се отвори, јер играју код куће. Сигурно је да ће ова утакмица бити отворенија него прошла, а када говоримо о играчима, највећа опасност прети од Данка Лазовића, Шћеповића и уз њих и Хента, који је доста физички јак.

Реванш утакмица плеј оф фазе Лиге Европе на програму је у четвртак 24.08.2017. године.

 

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ