Ново појачање у летњем прелазном року штопер Немања Нема Милетић оправдао је епитет појачањa, јер од доласка у Партизан до данас готово да ниједну утакмицу није одмарао. Поред своје основне позиције центархалфа, Милетић се одлично снашао и на бековској позицији, мењајући искусног Вулићевића.  

– Генерално се тако наместило да одмора нема. Мени лично прија овакав ритам среда-субота-среда, спреман сам и могу да издржим. Хвала Богу играм добро, наравно увек може боље, али сам генерално задовољан.

У ротацији  те виђамо од штопера до десног бека?

– Могу да играм и једну и другу позицију,  с тим што мени више лежи позиција  штопера, више се ту проналазим него по десној страни као бек.

У задњој линији мењаш партнере, од Остојића до Митровића? Са ким се играчки више проналазиш?

– Са Остојићем сам одиграо много више утакмица него са Митровићем. Колико се сећам, само смо две Митар и ја одиграли заједно, али са ким год да сам у пару у задњој линији не представља проблем, јер су врхунски играчи – истиче Милетић.

Велики број утакмица током недеље. Да ли си уопште пре три дана размишљао о утакмици са Скендербегом?

– Слагао бих када бих рекао да нисам мислио на Скендербег пре Радника. То су једноставно велике утакмице, играмо Европу и искрено скоро да је немогуће да мисли не одлутају.

Какву утакмицу очекујеш?

– Пре свега веома битна за нас. После несрећног пораза од Динама ова може доста тога да донесе. Скендербег игра Лигу Европе и ради се генерално о доброј екипи. Не знам их за сада детаљно, то остављамо за анализу са шефом.

Шта је наша, а шта њихова предност?

– Можда њихов терен и публика, а наша јер смо добра екипа и можемо са сваким да се носимо, као и са притиском који ћемо тамо имати, где мислим на публику и домаћи терен.

Твоја порука?

– Једва чекам да утакмица почне! Обожавам овакве утакмице, за мене ће бити једна од посебних.

Очекујем најбоље! – каже Милетић

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ